a

© 2023 Colen Navon Law Firm, All Rights Reserved

 

זכיינות קיורטוש

גיא קולן > מאמרים בנושא זכיינות  > זכיינות קיורטוש

זכיינות קיורטוש

רשת קיורטוש יצרה לדרכה בשנת 2006 עם סניף אחד ברחוב בוגרשוב בתל אביב. דורון רגב, שף שהתמחה בקונדיטוריה ועבד בתחום במשך למעלה משלושים וחמש שנים, גילה את המתכון של מאפה השמרים הייחודי בזמן טיול שערך בהונגריה. הוא למד את המתכון המקורי, ערך מספר שינויים על מנת להתאים אותו לטעם הישראלי ויצא לדרך, כאמור, עם חנות אחת. לאחר שנה ולאחר שהמאפה ההונגרי הפך ללהיט בישראל, החלה להתפתח רשת קיורטוש המפעילה כיום למעלה מעשרה סניפים הפרוסים בכל רחבי הארץ. מלבד הקיורטוש, מציעה הרשת ללקוחותיה מבחר עוגות, עוגיות ומאפים אשר כולם, ללא יוצר מן הכלל מיוצרים במפעל של הרשת בפתח תקווה. ישראלים ותיירים רבים נהנים ברשת קיורטוש מקפה איכותי וממאפים ייחודים ואילו יזמים רבים, פונים אל הנהלת הרשת על מנת לנסות להתחבר להצלחה על ידי פתיחה של סניף קיורטוש במודל הזכיינות.

מודל הזכיינות הוא מודל עסקי נפוץ, המאפשר לזכיין לרכוש מהחברה המזכה, תמורת תשלום קבוע ותמלוגים חודשיים ממחזור המכירות שלו, את הזכות לעבוד תחת שמה של הרשת וסמליה המסחריים. מודל זה מאפשר ליזמים המעוניינים להקים עסק בבעלותם ולהביא לידי ביטוי את היכולות המסחריות שלהם, ליהנות בו זמנית מהגב הרחב ומהמוניטין של רשת גדולה ומוכרת. בנוסף לנושא הכספי, מתחייבים הזכיינים במקרים רבים לרכוש את מוצרי החברה ולעמוד בבדיקות פתע ובדיקות תקופתיות המבוצעות על ידי הנהלת הרשת, כדי לוודא כי הזכיין אכן עומד בנהלים שהוגדרו בחוזה.

החתימה על חוזה זכיינות עם רשת קיורטוש עלולה להיות הליך משפטי סבוך ומייגע. עורך הדין גיא קולן, המומחה לזכייינות, יעמוד לצדכם לאורך כל שלבי החתימה על ההסכם על מנת לוודא שהסכם הזכיינות שלכם עם קיורטוש יהיה הוגן וכדאי עבורכם.

דברו איתנו!

    דילוג לתוכן