זכיינות מאפייה
רשת מאפיות הוקמה לפני כעשרים שנה על ידי השף. השף הקים בזמנו מאפייה קטנה שחוללה מהפכה גדולה בתרבות הקולינארית של ישראל. כיום מפעילה רשת המאפיות סניפים בהרצליה, חיפה כפר סבא, רמת השרון, רעננה ותל אביב ומציעה ללקוחותיה מגוון מנות איכותיות המיוצרות בעבודת יד, מחומרים טבעיים וללא חומרים משמרים. בנוסף למגוון הכריכים אותם מציעה רשת מאפיות, ניתן לרכוש בסניפי הרשת גם לחמים מיוחדים, גבינות, שמן זית, קונפיטורות ועוד. סניפי רשת לחם ארז מהווים מוקד משיכה לישראלים רבים המעוניינים ליהנות מהאווירה הייחודית והטעמים הייחודיים לא פחות, אותם מציעה הרשת.
יזמים רבים המעוניינים לעשות את צעדיהם הראשונים בתחום המזון, שוקלים להצטרף כזכיינים אל הרשת. הסיבות לכך מובנות. כמו כל הסכם זכיינות גם הסכם זכיינות עם הרשת, יקנה לזכיינים את הזכות להשתמש בשמה של הרשת ובמוצרים הייחודיים שלה, תמורת תשלום חד פעמי ותשלום תמלוגים חודשיים שייקבעו על פי מחזור המכירות של הסניף. למרות שעל פניו הנושא נראה פשוט, הסכמי זכיינות הם מסמכים משפטיים מורכבים הכוללים סעיפים רבים ולא מעט אותיות קטנות, אשר כל אחת ואחת מהן עשויה להשפיע על הכדאיות של החוזה עבור הזכיין ועבור הרשת.
יזמים רבים המעוניינים להקים סניף של רשת המאפיות או של כל רשת אחרת, בוחרים לעשות זאת בסיועו של עורך הדין גיא קולן המומחה לזכיינות. לעורך הדין גיא קולן יש ניסיון עשיר ומגוון בליווי משפטי מקצועי של זכיינים ושל חברות מזכות ורשתות במהלך החתימה על הסכמי זכיינות. אם גם אתם שוקלים להצטרף אל הזכיינים של רשת המאפיות, אתם מוזמנים לעשות את הצעד הראשון ולקבוע פגישה עם עורך הדין גיא קולן, המומחה לזכיינות.