פיצה פרגו זכיינות
במשרדים ומקומות עבודה רבים וגם בבית, מגיע תמיד הרגע הזה שבו מזמינים פיצה, או יוצאים לאכול פיצה מדוע? בגלל שפיצה היא מאכל שקשה מאוד לסרב לו. השילוב האיטלקי המסורתי, בין בצק שמרים, רוטב עגבניות חמצמץ, גבינה מותכת ותוספות כיד הדמיון, הגיע לארצות הברית יחד עם המהגרים מאיטליה, כבש אותה, ולאחר מכן את העולם כולו. גם הקהל הישראלי נשבה בקסמה של הפיצה ובארץ פועלות בצלחה מספר רשתות המפעילות במקביל מסעדות או דוכני פיצה ושירותי משלוחים. אחת מרשתות הפיצה הישראליות הותיקות המוכרות והאהובות, היא רשת פיצה פרגו, שהוקמה לפני עשרים ושלוש שנים. המתכון הייחודי של פיצה פרגו, הפך את הרשת לסיפור הצלחה והיא מפעילה כיום סניפים באשדוד, גבעתיים, חולון, יפו, כפר סבא, מודיעין וערים רבות נוספות.
אם אתם לא רק אוהבים פיצה, אלא מעוניינים להפוך אותה למרכז חייכם ולפתוח פיצרייה בבעלותכם, זכיינות של רשת פיצה פארגו יכולה לענות בדיוק לטעמכם. זכייני פיצה פארגו נהנים לא רק מהשייכות שלהם לרשת פיצריות ידועה ומוכרת ומהגישה למתכונים הייחודיים של הרשת, אלא גם מליווי מקצועי והדרכה בכל התחומים, שיאפשרו לכם להקים סניף משלכם של רשת פרגו ולנהל אותו בהצלחה. תמורת יתרונות אלה, תתבקשו, כזכיינים חדשים של רשת פרגו, לעמוד בשורה ארוכה של תנאים מסחריים, כלכליים ותפעוליים, שיופיעו בהסכם הזכיינות.
כשם שהכנת פיצה דורשת שליטה מלאה בכל המרכיבים וכל דרכי ההכנה, כך גם יצירת הסכם זכיינות. לכן, על מנת שתוכלו לחתום על הסכם כדאי והוגן עם רשת פיצה פרגו, תזדקקו לייעוץ משפטי מקיף. עורך הדין גיא קולן, המומחה לדיני זכיינות, ישמח לעמוד לרשותכם במהלך המשא ומתן והחתימה על הסכם הזכיינות ביניכם לבין רשת פרגו, כדי שהוא ייצא מהתנור בדיוק לטעמכם.