זכיינות רולדין
רשתות בתי קפה וקונדיטוריות מלווים וילוו אותנו כל חיינו. רשת רולדין הוקמה במטרה לשכפל הצלחתה של קונדיטוריה. כיום ניתן למצוא בחנויות הרשת ארוחות מגוונות, כמו גם התפריט המסורתי של מאפים ועוגות מיוחדות.
קולקציית המאפים מתחדשת כל הזמן, מתוך מטרה ברור ונכונה ליצור עניין תמידי וסקרנות בקרב ציבור הלקוחות.
רשת רולדין מציגה בכל עת את הכלים שיסייעו לה להגיע ללבבות של כולם. ניתן למצוא בה עוגות ושלל דברי מאפה המתאימים לכל חתך באוכלוסייה. סוכרתיים, רגישים לגלוטן, אניני טעם ומי שאוהבים מאפים פשוטים, , ימצאו את מקומם ברשת.
רשת רולדין כמו רוב הרשתות בישראל, החלה לפעול בשיטת זכיינות. זו מאפשרת לה להקים סניפים כמעט בכל מקום בארץ, מבלי שתצטרך לנהל אותם בעצמה ברמה התפעולית יומיומית. הזכיין יהיה אחראי על ההשקעה הראשונית בהקמת הסניף, וכן יקבל לידיו את זכויות הניהול של הסניף. הרשת המזכה תקבל לידה את דמי הזיכיון, וכן הפרשה חודשית מהרווחים (תמלוגים).
בכדי להצליח על הזכיין לעבור תחילה התלמדות. זכיינים רבים מנסים לפסוח או לקצר את תהליך ההתלמדות. זו כמובן טעות בסיסית. מדובר בשלב קריטי שזכיין חייב לעבור כדי שיגיע לעמדה ניהולית. הדבר דומה לחייל שיגיע לפקד על אחרים בלי שעבר טירונות. מובן כי לא יוכל לעשות כן, והחיילים לא ילכו אחריו אפילו עד לשירותים.
ההתקשרות עם רשת מזכה נעשית באמצעות הסכם זיכיון (חוזה זכיינות). הסכם הזיכיון הינו הסכם חד צדדי ולא סימטרי אשר נועד לשמור על הרשת. תפקידו של עוה"ד הממחה בזכיינות הוא לשמור על הזכיין מבחינה משפטית וכפועל יוצא להקטין את החשיפה של הזכיין. לאחר החתימה אפשר יהיה להתחיל בהקמת הסניף בהתאם לקווי היסוד המנחים את הרשת. על מנת לפשט את ההליך, ניתן להיעזר בשירותיו של עו"ד גיא קולן, מומחה לענייני זכיינות, אשר יוביל כל זכיין לכדי חתימה על ההסכם תוך הבנה מקסימלית של תנאיו. עו"ד קולן מייצג זכיינים של רולדין, מכיר את הנהלת הרשת ואת דרך ההתנהלות מולם ומול הסכם הזיכיון של רשת רולדין.