זכיינות אלדו
רשת הגלידריות אלדו שהוקמה בשנת 1993, נחשבת חלוצה ומובילת דרך בכל הקשור לגלידה איטלקית בישראל.
אחד המאפיינים הייחודיים לרשת הגלידריות אלדו, הוא העובדה כי כל אחד מסניפי הרשת, מכין את הגלידה במקום, כל יום, מחומרי גלם משובחים במיוחד אותם מייבאת הרשת מאיטליה. שלושים הסניפים של רשת הגלידריות אלדו פרוסים ברחבי הארץ, מכרמיאל בצפון ועד לאילת בדרום. כאמור, מכינים בהם, מדי יום גלידות שמנת, סורבה, גלידות ללא סוכר, גלידות ללא שומן, גלידות על בסיס סויה, גלידות דיאטטיות ועוד.
רשת הגלידריות אלדו, מפעילה מערך זכיינות מפותח במיוחד. כל סניף של רשת הגלידריות אלדו, מנוהל על ידי הזכיין בעל הסניף בהתאם לכללים המקובלים ברשת. מנהל הרשת עורך ביקורת בסניפים השונים, מוודא כי תקנות הרשת מבוצעות כסדרן ומעשיר את המנהלים והעובדים בידע המקצועי הקשור להכנה ולמכירה של גלידות איכותיות. כל הציוד הנדרש להכנה של גלידה במקום, מסופק על ידי הרשת. בין פריטי הציוד השונים: מכונה להכנת גלידה, ויטרינות, מיקסר המשמש לגריסה של פירות טריים, כפות הגשה ועוד. השטח המינימאלי לסניף של רשת הגלידריות אלדו הוא שלושים וחמישה מטרים רבועים ותהליך ההקמה נמשך כחודש וחצי. כל הזכיינים של הרשת עוברים הכשרה מקצועית שנמשכת כשבועיים.
כמו כל חוזה זכיינות, גם חוזה זכיינות עם רשת הגלידריות אלדו, מאפשר ליזמים להקים עסק משלהם, תוך שהם מסתמכים על שמו של מותג מוכר ועל שיטות עבודה שהוכיחו את עצמן בעבר. כמו כל חוזה זכיינות, גם חוזה זכיינות עם רשת הגלידריות אלדו, הוא חוזה מורכב, הדורש התייחסות רצינית לכל פרט ופרט. עורך הדין גיא קולן, הוא משפטן מנוסה המתמחה בעולם הזכיינות. הניסיון הרב שלו בסגירת חוזי זכיינות עם הרשתות המובילות בישראל יסייע לכם גם בסגירת חוזה זכיינות עם רשת אלדו.