זכיינות הסושייה
סושי הוא מאכל יפני מסורתי שכבש את העולם המערבי. החל משנות השישים בארצות הברית, צבר הסושי פופולאריות ברחבי העולם, אולם עד לפני מספר שנים הוא היה נחלתן של מסעדות יוקרה בלבד ושל סועדים שהיו מסוגלים להרשות לעצמם לסעוד בהן. בתחילת האלף הנוכחי, נפתחה בתל אביב הסושייה הראשונה, שאפשר לתושבי העיר חובבי הסושי, ליהנות ממנות איכותיות, במחירים שווים לכל נפש, גם בדרך מהים או אחרי בילוי. הקונספט החדשני כבש את העיר שהתמלאה במסעדות סושי עממיות והמגמה התפשטה גם אל ערים נוספות בישראל. כיום מפעילה הסושייה מספר רב של סניפים ברחבי ישראל בתל אביב, רמת גן, רחובות, אשדוד, הוד השרון, עפולה, חיפה ועוד. אם אתם מעוניינים להשתלב בהצלחה בעסקי המזון, אתם מזומנים להצטרף כזכיינים אל רשת הסושייה.
זכיינים חדשים של רשת הסושייה, נהנים מליווי מקצועי הכולל, הכשרה מקצועית בסניף פעיל של הרשת, ליווי בחודשים הראשונים של העסק, סיוע במציאת מיקום, בעיצוב ובהדרכה של סגל העובדים, ועוד. אולם על בתמורה לכל אותם יתרונות אשר מציעה רשת הסושייה ליזמים, על הזכיינים החדשים לשלם דמי זכיינות קבועים ותמלוגים חודשיים ולעמוד בתנאים עסקיים רבים נוספים. על מנת שתוכלו להבין את הסכמי הזכיינות עם רשת הסושייה לעומקם, אתם לא זקוקים לתואר במשפטים. כל שעליכם לעשות הוא ליצור קשר עם משרדו של עורך הדין גיא קולן, המומחה לדיני זכיינות.
עו"ד קולן הוא משפטן בעל התמחות ייחודית בתחום הזכיינות. הניסיון המקצועי שלו, הכולל ייצוג של זכיינים ושל זכייניות בתחומי שונים, מאפשר לו לאתר את הבעיות עוד לפני שהן מתגלות בשטח ולמנוע אותן עוד בטרם הן נוצרות. הדרך לסניף מצליח של רשת הסושייה מתחילה בצעד אחד חכם: יצירת קשר עם משרדו של עו"ד גיא קולן.