זכיינות לאוכל
החיים המודרניים, דחקו את מקומו של הבישול הביתי המנחם, אל סופי שבוע ואירועים מיוחדים. מדינות המערב וארצות הברית בראשן, הפכו את המזון המוכן לחלק בלתי נפרד מהתפריט של משפחות רבות. גם הרגלי הבילוי של רבים מאיתנו כוללים ארוחות, קלות או מושקעות, במסעדות מפוארות או בדוכני מזון מהיר. ארצות הברית הייתה גם המדינה הראשונה שבה החל לפעול מודל הזכיינות. מודל על פיו יזמים רוכשים את הזכות למכור מוצרים של חברה מסוימת ולנהל עסק משלם, תוך שהם מקטינים משמעותית את הסיכונים הכלכליים הכרוכים בכך. לאור הנתונים הללו, אין פלא כי תחום המזון, הוא אחד התחומים בהם פועל מספר רב ביותר של זכיינים.
מרשתות פיצה לרשתות המבורגר, מרשתות אוכל אסיאתי עד רשתות ברים, ומרשתות מאפים לרשתות יוגורט. כמעט בכל קטגורית מזון שתוכלו להעלות על דעתכם, פועלות רשתות מזכות וזכיינים. אם גם אתם רואים את עתידכם הכלכלי והמקצועי בתחום המזון, זכיינות לאוכל, עשויה להיות הבחירה הנכונה ביותר עבורכם. כאשר אתם רוכשים זכיינות לאוכל, אתם רוכשים למעשה את הזכות להשתמש במתכונים, בחומרי הגלם, בשיטות העבודה ובמוניטין של הרשת ממנה רכשתם זיכיון. בנוסף, רשתות מזון רבות, מדריכות את הזכיינים שלהם בתחומים שונים, הנוגעים לזכיינות שרכשו, בניהם: ניהול עסק, גיוס עובדים, אדריכלות, שיווק ועוד.
גיא קולן, המומחה לדיני זכיינות, ידוע בקרב זכיינים וחברות מזכות רבות כשף אמן, המתמחה בהכנה, בישול והגשה של הסכמי זכיינות בתחום המזון. עורך הדין וצוות משרד הבוטיק שלו, ליוו עד היום מספר רב של הסכמי זכיינות אוכל, הן מצד זכיינים והן מצידן של רשתות מזון ישראליות ורשתות מזון בינלאומיות רבות. אם ברצונכם ליהנות מהסכם הוגן וכדאי עם אחת מרשתות המזון הפעולות בישראל, צרו קשר עוד היום, עם משרדו של עורך הדין גיא קולן.